Elektrische percolator in verschillende kleuren

Elektrische percolatorHet fijne van een elektrische percolator te opzichte van een niet elektrische is dat de buitenkant veel mooier blijft. Dit komt doordat er geen vlam in aanraking kan komen met de pot. Daarnaast beschikt niet iedereen over een gasfornuis. Een ander voordeel is dat je er niet lang bij hoeft te blijven omdat de elektrische percolator uit zichzelf uitschakelt en daarna de koffie nog een tijd warm zal houden. In de traditionele percolator koelt de koffie snel af en daar gaat ook de smaak mee verloren. Dit zal met de elektrische percolator niet gebeuren. Ook op de camping zal dit apparaat meekunnen, Door het lage verbruik van 480W kunnen de meeste campingaansluitingen dit gemakkelijk aan.

Elektrische percolator in 2 maten en 4 kleuren

De elektrische percolator van Cilio is uitgevoerd in 2 modellen. De “Classic” die gemaakt is van aluminium en de RVS “Lisboa”. De Lisboa is gemaakt in 2 maten. Namelijk een 4 en een 6 kops percolator. Het aantal kops geeft espresso’s aan. Dus geen grote koppen maar kleine sterke kopjes. De sterkte is natuurlijk aan te passen door te spelen met de hoeveelheid water en koffie. De elektrische percolators worden altijd geleverd met een adapterfilter. Hiermee kun je van een 4 kops een 2 kops maken en van de 6 kops een 3 kops maken. De Classic is gemaakt in 1 maat, een 6 kops, en 5 kleuren. Natuurlijk de klassieke aluminium look maar ook rood, zwart, oranje en groen. Dus deze elektrische espresso makers zijn niet alleen handig maar ook echt een eyecatcher in de keuken.

Waar koop je een elektrische percolator?

De elektrische percolator van Cilio zijn te koop bij de webwinkel van Teapottery. Dit is een speciaalzaak op het gebied van stijlvolle keukenhulpjes in de richting van koffie en thee. Je besteld hier alle elektrische percolators uit voorraad en deze worden zonder verzendkosten thuisbezorgd. Wacht niet langer en maak ook gebruik van de vordelen van een elektrische percolator.

Geef een reactie