Leuke waterkoker, paars of rood met witte stippen

Een leuke waterkoker rood met witte stippenEen leuke waterkoker rood met witte stippen voor de echte polkadot liefhebber. Voor degene die er naast zocht. Wij hebben ‘m voor je gevonden. Een geweldig retro design waterkoker met alle gemakken van een goede waterkoker zoals een kalkfilter, 3000W, snoerloos, kan 360 graden draaien op de basis en natuurlijk snoerloos. Naast de waterkoker zijn er ook andere keukenapparaten te koop van deze serie bijvoorbeeld een keukenweegschaal , koffiezetapparaat en een broodrooster met diezelfde leuke decaratie van een effen ondergrond zoals rood met witte stippen .

Leuke waterkoker

Leuke waterkoker rood met witte stippenDoor de vrolijke stippen en de felle kleur rood maakt deze leuke waterkoker echt een eye-catcher in de keuken. Natuurlijk maak je het helemaal af met de overige apparaten die in dezelfde stijl en kleur gemaakt zijn. Koop je de hele serie behalve het koffiezetapparaat dan krijg je ook nog eens korting. Van € 90,- voor € 74,95. Leuker kunnen ze het niet maken.

Waterkoker rood met witte stippen

Deze keukenapparaten zijn niet alleen in het rood met witte stippen verkrijgbaar maar ook in het paars met witte stippen. Wie weet komen er in de toekomst meer van deze geweldige retro kleuren bij. Naast de leuke waterkoker, broodrooster en weegschaal is er nu ook een koffie snelfilterapparaat bij gekomen. Ook deze is van alle gemakken voorzien om een lekker kopje koffie te zetten.

Leuke broodrooster

Waar koop je deze serie

Waterkoker paars met witte stippenDeze serie keukenapparaten is alleen te koop bij dij Teapottery.nl. Een goede betrouwbare webwinkel met allerlei leuke keukenartikelen. Altijd origineel en de meest stijlvolle gadgets. Bijvoorbeeld theepotten in de meest vreemde vormen of een handmatige citruspers in 7 verschillende kleuren en serviezen als espressokopjes en cappuccinokopjes van de hoogste kwaliteit met bizarre designs. Voor ieder wat wils en de moeite waard om eens te bezoeken. Dus veel meer te vinden dan alleen leuke waterkokers. Laat jezelf verrassen door een fris assortiment voor de man en vrouw…


Geef een reactie