Waterkoker fluitketel model – Terug in de tijd?

Waterkoker fluitketel model KalorikNee, echt terug in de tijd gaan we niet met de waterkoker fluitketel model. Met deze waterkoker zetten we juist weer een stap vooruit in de tijd. Met de techniek van nu en een model uit de tijd waarin alles beter was. Dat is één van de redenen dat we graag designs uit die tijd terug zien in bijvoorbeeld de keuken. Een retro uitstraling is een grote wens in keuken en inrichting. Dan is een waterkoker fluitketel model wel het beste dat je kan over komen. Toch gaan we iets verder in de tijd. Deze waterkoker is namelijk uitgevoerd in wel 6 verschillende kleuren. Naast de kleuren: rood, wit, oranje en paars is er ook een mat bronzen waterkoker fluitketel model. Deze wijkt in alles af van de andere kleuren. Zo is het handvat en onderplaat in een passende kleur grijs.

Kalorik waterkoker fluitketel model

Kalorik is een van de eerste merken in Europa die begonnen is met het verkopen van huishoudelijke apparaten. In den beginne was er de electrische strijkijzer voor de consumentenmarkt in de jaren ’30. Het eerste merk dat te koop was was Kalorik. Nog steeds is dit merk actief met produceren van huishuidelijke apparaten van waterkokers tot stofzuigers. Kennis van zaken en kwaliteit is aan Kalorik zeker wel besteed. Mede door jarenlange ervaring in deze branche. Een merk waarop vertrouwd kan worden.

Teapottery waterkokers

Waterkoker fluitketel modelBij Teapottery vindt je onder andere de kalorik waterkoker maar ook vele andere merken. Er is geen webwinkel met een leuker assortiment waterkokers dan Teapottery.nl Met hippe modellen en veel kleurmogelijkheden onderscheidt Teapottery zich van vele anderen. Niet wordt er alleen gekeken naar de kwaliteit en orignaliteit maar ook naar de prijzen. De prijzen van de Teapottery waterkokers zijn heel schappelijk en betaalbaar. Ook de garantie afwikkelingen bij Teapottery gaan vlekkeloos, zo is ook te lezen op verschillende reviewwebsites.. Zo heb je bij recht op garantie vaak al binnen 1 dag een vervangend apparaat in huis.

Geef een reactie