Je hoort het wellicht vaker, het nemen van eiwitten met een jam er doorheen, maar waarom is dit zo? Om je meer informatie te verschaffen over deze heerlijke combinatie en de reden waarom het aan te raden is om eiwitten in te nemen zullen we hieronder kort stilstaan bij deze onderwerpen. Daarnaast zullen we nog wat tips geven hoe jij als jam liefhebber een heerlijke shake kunt drinken. Hierdoor weet je zeker dat je optimaal zult presteren als het gaat om het krijgen van spiermassa. Waar het normaal niet lekker is om een shake te nemen, kan jam je helpen bij het krijgen van een heerlijke smaak.

Jam en shake combineren voor de perfecte smaak

Een whey protein bestellen is in veel gevallen lastig omdat je de smaak niet weet. In dit geval is het aan te raden om een neutrale smaak te kiezen. Hierbij ku je bijvoorbeeld denken aan vanille. Als je deze smaak hebt gekozen is het vervolgens aan te raden om een heerlijke jam te kiezen die jij echt lekker vind. Ben jij bijvoorbeeld een liefhebber van aardbeienjam? Dan is het aan te raden om deze jam in de shake te doen zodat je nog een lekkerdere smaak kunt krijgen. Ben jij toch meer van de aardbeien? Dan is het aan te raden om een whey protein in aardbeiensmaak te bestellen. Hierdoor weet je zeker dat je optimaal kunt genieten van de heerlijke smaak van aardbeien.

Sporten? Neem altijd een eiwit shake

Waarschijnlijk vraag je jezelf tijdens het lezen van dit artikel af waarom het aan te raden is om een eiwitshake in te nemen. Eiwitten zijn van groot belang voor ons lichaam. Als je sport is het zelfs nog van grotere waarde. Ben jij een fanatiek sporter en wil jij een bepaald lichaam halen? Dan kan het innemen van eiwitten niet ontbreken. Ben jij benieuwd naar welke type eiwitten het beste bij je passen? Dan is het altijd aan te raden om zoals hierboven beschreven een neutrale smaak te kieze. Op basis van deze smaak is het namelijk mogelijk om met jouw favoriete jam extra smaak toe te voegen waardoor je jouw shake kunt personaliseren. Een echte aanrader als jam liefhebber!

Toevoegen van extra producten in je eiwit shake met jam

Als je een fanatiek sporter bent en je wilt aankomen in spiermassa is het natuurlijk aan te raden om i je shake nog additionele producten toe te voegen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan Creatine BASE247. Daarnaast is het ook mogelijk om nog een extra banaan, verse aardbei of andere producten toe te voegen. Door het toevoegen van allerlei producten zul je een heerlijke smoothie maken die voldoet aan jouw verwachtingen waardoor je heerlijk kunt genieten van een shake waar ook nog eens jam in zit. Wat wil je nou nog meer dan jam liefhebber?

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen bewaren.